Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK
Φυσικό Κατάστημα στο Μαρούσι Από το 1972

Τι είναι το πρόγραμμα επιστροφής χρημάτων Lyoness

Η Lyoness Europe AG (www.lyoness-corporate.com), με έδρα την Ελβετία, λειτουργεί ως μια Παγκόσμια Κοινότητα Αγορών, η οποία για τα μέλη της Lyoness παρέχει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα, να αποκτήσουν προνόμια δια της αγοράς προϊόντων και υπηρεσιών στις συμβεβλημένες επιχειρήσεις της Lyoness. Τα μέλη εγγράφονται στην Lyoness Europe AG δωρεάν και έχουν έτσι την δυνατότητα να προμηθεύονται από τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις προϊόντα και υπηρεσίες με επιπλέον εκπτώσεις από αυτές που ήδη έχουν από τις επιχειρήσεις και να κερδίζουν επιστροφή χρημάτων με κάθε αγορά που πραγματοποιούν.

Οι επιχειρήσεις με τη σειρά τους έχουν πολλά οφέλη να δώσουν μία έκπτωση, διότι έτσι μπαίνουν σε μια συνεχώς διευρυνόμενη κοινότητα αγορών των μελών της Lyoness με αποτέλεσμα την αύξηση του πελατών τους και των κερδών τους.

  • Εάν έχετε επιχείρηση ή είστε ελεύθερος επαγγελματίας, με την εγγραφή σας μπορείτε να αποκτήσετε νέους και πιστούς πελάτες και να επωφεληθείτε επιπλέον από τις αγορές των πελατών σας σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις της Lyoness.

Αυτή την στιγμή έχει αναπτυχθεί ήδη σε 46+ χώρες, με 5+ εκατομμύρια μέλη, έχουν συνάψει ήδη συνεργασία 800 όμιλοι-αλυσίδες, πάνω από 50.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις και 5.000 online μαγαζιά σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στην Ελλάδα (www.lyoness.com/gr) που τώρα κάνει τα πρώτα της βήματα και αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς, έχουν συνάψει συνεργασία ήδη 10 μεγάλες αλυσίδες, περίπου 2100 μικρομεσαίες επιχειρήσεις και 150.000+ μέλη.

 

CASHBACK – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ

Η εγγραφή μελών στη Lyoness είναι δωρεάν, χωρίς καμία υποχρέωση η κάρτα εκδίδεται άμεσα από εμάς με την εγγραφή σας. Με την κάρτα Μέλους Lyoness "Cashback Card" που έχετε αποκτήσει, από κάθε συναλλαγή που πραγματοποιείτε στη δικιά μας επιχείρηση αλλά και σε κάθε Lyoness συμβεβλημένη επιχείρηση έχετε επιστροφή χρημάτων, συλλογή πόντων Shopping Points προς εξαργύρωση και επιπλέον εξοικονόμηση χρημάτων. Κερδίζετε επιπρόσθετα αγοραστικά προνόμια σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων, όπως Σούπερ μάρκετ, Κομμωτήρια, Εμπορικά καταστήματα όλων των κατηγοριών, Πρατήρια καυσίμων, Ασφάλειες κ.λπ. Οι αγορές γίνονται με Cashback Card, Κουπόνια Gift-Cards (στις μεγάλες αλυσίδες) και Online αγορές.

 

SHOPPING POINTS – ΕΤΣΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΑΣ!

Επιπρόσθετα στο Cashback, λαμβάνετε και Shopping Points στις αγορές με την Lyoness. Αυτά συγκεντρώνονται στον Shopping Point-λογαριασμό σας και μπορούν να εξαργυρωθούν έναντι Shopping Point Deals των Lyoness συμβεβλημένων επιχειρήσεων ή έναντι γενναιόδωρων εκπτώσεων για πολυάριθμα προϊόντα στο Loyaly Mall.

Χρησιμοποιώντας τα Shopping Points σας μειώνετε την τιμή του επιλεγμένου προϊόντος ή υπηρεσίας και έτσι πληρώνετε ένα μικρότερο υπόλοιπο ποσό. Έτσι εξοικονομείτε πολλά χρήματα κάνοντας αγορές!

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:

Ο κομμωτής σας προσφέρει στο "Shopping Points Deals" στην ιστοσελίδα της Lyoness το εξής Deal: Γυναικείο κούρεμα στην τιμή
των 15€ αντί για 25€, εφόσον εξαργυρώσετε για αυτό 2 Shopping Points. Σε αυτή τη περίπτωση εξοικονομείτε 10€ κατά την εξαργύρωση των Shopping Points σας και λαμβάνετε για αυτή την συναλλαγή ύψους 15€ ξανά Cashback και Shopping Points, λόγω του ότι πρόκειται για Lyoness συμβεβλημένη επιχείρηση.

Με την εγγραφή σας, η Lyoness δημιουργεí τη δικιά σας ιστοσελίδα στην οποία μπορείτε να βρείτε όλες τις Lyoness συμβεβλημένες επιχειρήσεις, οι οποίες αποδέχονται την Cashback Card ή τα γνήσια κουπόνια, τα online μαγαζιά, όπως και τα σημεία παράδοσης κουπονιών. Στην "Αναζήτηση επιχείρησης" μπορείτε με τη βοήθεια της λειτουργίας αναζήτησης να βρείτε τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις, τις εκπτώσεις που δίνουν αλλά και πληροφορίες για την εκάστοτε επιχείρηση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε και "φίλτρα αναζήτησης" ώστε να βρείτε ακόμα πιο εύκολα αυτό που σας ενδιαφέρει.

Μέσα από το application της Lyoness που διατίθεται δωρεάν για Smartphone (iPhone/Android/Windows), μπορείτε να δείτε τις επιχειρήσεις που βρίσκονται γύρω σας είτε σε μορφή λίστας είτε σε μορφή χάρτη, τον λογαριασμό σας, την Mobile Cashback κάρτα σας, προσφορές αλλά και άλλες σημαντικές πληροφορίες.

 

ΑΓΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ LYΟNESS

Στην Lyoness υπάρχουν τρεις διαφορετικοί τρόποι να κάνετε τις αγορές σας:

Cashback Card: μία κάρτα, όλοι οι κλάδοι, πολλά προνόμια. Λειτουργεί πολύ απλά: Δείξτε την Cashback Card στο ταμείο της Lyoness συμβεβλημένης επιχείρησης και λάβετε Cashback και Shopping Points. Μόλις πραγματοποιηθεί η συναλλαγή λαμβάνεται
ενημερωτικό SMS στο κινητό σας.

Κουπόνια: Κάποιες Lyoness συμβεβλημένες αλυσίδες (JUMBO, AB, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, Μ&S), προσφέρουν κουπόνια αντί της κάρτας, τα οποία μπορείτε εκ των προτέρων να τα αγοράσετε και να τα εξαργυρώσετε επί τόπου. Ήδη κατά την αγορά των κουπονιών συλλέγετε Cashback και Shopping Points. Μπορείτε να παραγγείλετε τα κουπόνια σας απευθείας στο Lyoness.gr και να σας αποσταλούν ταχυδρομικώς ή να τα παραλάβετε από τα Lyoness σημεία παράδοσης κουπονιών (συμβεβλημένες επιχειρήσεις που διαθέτουν τα κουπόνια).

Online Shopping: συνδεθείτε πρώτα στην Lyoness και βρείτε μέσω της λειτουργίας αναζήτησης τις online επιχειρήσεις. Eπιλέξτε απλά το OnlineShop της προτίμησης σας από τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις, και η Lyoness θα σας συνδέσει με αυτό.

H εγγραφή σας και η απόκτηση της κάρτας Lyoness από την DITS Lighting είναι το πρώτο βήμα.

Τα επόμενα βήματα θα είναι να σας βοηθήσουμε ώστε να αποκτήσετε πολλαπλάσια επιστροφή χρημάτων από εκπτώσεις και πολλά άλλα προνόμια που μας προσφέρει η Lyoness.

 

Είμαστε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση χρειαστεί.
Δημοσθένης Τσίρμπας