ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1972
Τηλέφ.επικοινωνίας 210 8066009 - 6944944505
Κατηγορίες φωτιστικών

Η Εταιρεία Dits

Πλαίσιο κειμένου: DITS Lighting
SWAROVSKI
AUTHORIZED LIGHTING PARTNER
, Mesogion St.

(142, Kifissias Ave.),

Marousi, P.C.15125,

Athens, Greece,

Tel.:  +30 210 8066009,

Fax:  +30 210 8062098.

www.fotistika-dits.gr

 

Η εταιρεία Dits Lighting δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο του οικιακού κσι επαγγελματικού φωτισμού πλέον των 45 ετών, εγκαθιδρύοντας ένα κυρίαρχο όνομα στην κατηγορία αυτή, αντίστοιχο με αυτό μεγάλων Ευρωπαϊκών Οίκων.

Διαθέτει κατ’ αποκλειστικότητα για την Ελλάδα την αντιπροσωπεία των αυθεντικών προϊόντων φωτισμού που σχεδιάζονται και κατασκευάζονται εξ’ολοκλήρου από την SWAROVSKI Αυστρίας. Αυτά αποτελούν μια πλήρη συλλογή φωτιστικών σωμάτων πρωτοποριακού σχεδιασμού και ανυπέρβλητης ποιότητος, με την χρήση των μοναδικών SWAROVSKI Crystals, που προσαρμόζονται άψογα στις ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου σας.

Η εταιρία SWAROVSKI πρόσφατα εξαγόρασε την αντίστοιχη εταιρία SCHONBEK, η οποία δραστηριοποιείται πλέον των 140 ετών στο ίδιο αντικείμενο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Ιδρύθηκε από τον Adolph Schonbek το 1870 και είναι παγκοσμίως γνωστή για την εξειδίκευση και τις καινοτομίες στον φωτισμό μέσω κρυστάλλων υψίστης καθαρότητος.

Το όνομα SCHONBEK είναι συνώνυμο της τελειότητας στην ποιότητα και στον σχεδιασμό πρωτοποριακών προϊόντων φωτισμού και συνδέεται με παγκόσμια απαστράπτουσα παρουσία σε κτίρια μεγάλης ιστορικής σημασίας, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και πολλά βασιλικά ανάκτορα, πολυτελή ξενοδοχεία και κατοικίες, τα πλέον γνωστά εστιατόρια και κέντρα διασκεδάσεως  και αναψυχής,  καθώς και μουσεία, μέγαρα μουσικής και άλλα κέντρα πολιτισμού και επικοινωνίας. Όλα τα προϊόντα SCHONBEK σχεδιάζονται και κατασκευάζονται δια χειρός αποκλειστικά από το πλήρως εξειδικευμένο και ταλαντούχο προσωπικό της εταιρίας στο εργοστάσιό της, στη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α.

Επί πλέον η εταιρία μας εξειδικεύεται αποκλειστικά και στην δια χειρός κατασκευή φωτιστικών στοιχείων εσωτερικού χώρου, εξαιρετικής ποιότητος και σχεδιασμού σε κλασικό, νεοκλασικό και μοντέρνο μοτίβο, με την χρήση των SWAROVSKI ELEMENTS Crystals, αξιοποιώντας την εμπειρία από την πολυετή ενασχόλησή μας με τον φωτισμό.

 

Πέραν των πολυτελών φωτιστικών στοιχείων των κατηγοριών αυτών, προχωρήσαμε και στον σχεδιασμό, την κατασκευή και την παρουσίαση μιας σειράς νέων προϊόντων, την Vintage Industrial Retro, που αποσκοπούν στην κάλυψη υψηλών αρχιτεκτονικών και καλαισθητικών προδιαγραφών στον επαγγελματικό, αλλά και στον εξειδικευμένο οικιακό φωτισμό εσωτερικών και εξωτερικών χώρων με την δυνατότητα προσαρμογής του μεγέθους κατά παραγγελία, ώστε να καλύπτουν τις αισθητικές και λειτουργικές σας ανάγκες και να ανταποκρίνονται στο χώρο σας.

Η  εξ’ ολοκλήρου χρήση του ορυχάλκου για την διά χειρός κατασκευή των μεταλλικών στοιχείων των φωτιστικών στοιχείων της κατηγορίας αυτής, αλλά και των εξαιρετικής ποιότητος γυαλιών MURANO, σε πρωτότυπα σχέδια και σε μεγάλη ποικιλία, αποτελούν εγγύηση για την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας.

 

Λεπτομερή στοιχεία για τα υλικά κατασκευής, την ποιότητα και τις διαστάσεις, καθώς και οι τιμές λιανικής πώλησης όλων των φωτιστικών που διαθέτουμε παρατίθενται στην ιστολελίδα της εταιρίας.

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η συνεχής βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών μας, με στόχο την επίτευξη της πλήρους ικανοποίησης όσων μας εμπιστεύθηκαν και παραμένουν συνεργάτες μας.

 

Για την Dits Lighting

Δημοσθένης Τσίρμπας