ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1972
Τηλέφ.επικοινωνίας 210 8066009 - 6944944505
Κατηγορίες φωτιστικών

"DITS" Χειροποίητα φωτιστικά

 

H Dits Lighting με ιδιαίτερη αισθητική, ποιότητα και  συνέπεια  σας προσφέρει μοναδικές δημιουργίες  χειροποίητων φωτιστικών εκλεκτής ποιότητας.

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους σχεδιαστές  που εξειδικεύονται στην κατασκευή χειροποίητων φωτιστικών.

Από την έναρξη της διαδικασίας κατασκευής έως και την ολοκλήρωση του έργου, η ομάδα μας συνεργάζεται από κοινού με τους πελάτες για να επιτευχθεί ένα μοναδικό φωτιστικό για κάθε περίπτωση. Τα φωτιστικά μπορούν να σχεδιαστούν και να κατασκευαστούν κατά παραγγελία σύμφωνα με τις προσωπικές σας προδιαγραφές σε διάφορα μεγέθη και  συνθέσεις.

Με τις εξειδικευμένες μας εργασίες, τις πανέμορφες τεχνικές φινιρίσματος και με την χρήση των αυθεντικών Swarovski ELEMENTS Crystals, το αποτέλεσμα είναι ένα μοναδικό αριστούργημα. Η εμπειρία της Swarovski που ξεπερνά τα 150 χρόνια στην κατασκευή των καλύτερων κρυστάλλων στον κόσμο σας εγγυάται απαράμιλλη ακρίβεια στην κοπή και την καθαρότητα του κάθε κρύσταλλου.

Τα Κρύσταλλα ανοίγουν τις αισθήσεις, καθοδηγούν την κατανόησή μας και δίνουν μια αίσθηση ασφάλειας. Δημιουργούν χώρους που είναι διακριτικοί, αλλά γεμάτοι ατμόσφαιρα, καινοτόμο σχεδίαση και εξαιρετική αρχιτεκτονική.